Over Computerhulp Haarlem

Computerhulp Haarlem heeft ruim 30 jaar ervaring met computers en alles wat daarmee te maken heeft.

De drijvende kracht achter Computerhulp Haarlem is Frank van der Pol. Frank heeft ruim 30 jaar ervaring met computers en alles wat daarmee te maken heeft. Het is begonnen als hobby, begin jaren tachtig toen de eerste personal computer beschikbaar kwam. Hij besloot van zijn hobby zijn werk te maken en volgde de studie HBO informatica aan de Haagse Hogeschool, waarna hij zijn carrière in de ICT heeft opgebouwd. Van consultant tot en met projectmanager in complexe ICT omgevingen bij bedrijven als HP, IBM, ABN AMRO, Nokia en de overheid.

Computerhulp Haarlem helpt mensen

Uiteindelijk is Frank weer terug gegaan naar zijn passie, het helpen van mensen bij hun computerproblemen. Met Computerhulp Haarlem geeft hij hieraan invulling.

De kracht van Frank is dat hij verder kijkt dan de techniek en luistert naar de behoefte van de klant. Frank geeft bruikbare oplossingen voor de dagelijkse praktijk thuis en voor uw bedrijf. Hij heeft daarbij het vermogen om de vaak onbegrijpelijke computerwereld te vertalen naar een begrijpelijk verhaal.